Triss i hyllade ess till Bråvalla Festival

Stormzy, Angerfist och $uicideboy$ är klara för festivalen

Årets hetaste rapdebutant – Stormzy – kommer till Bråvalla. Det gör även den världsledande hardcore-dj:n Angerfist och den provokativa amerikanska hiphopdoun $uicideboy$. Dagens bandsläpp till Bråvalla Festival är en svårslagen triss i hyllade, gränsöverskridande ess.

Efter att som osignad vunnit två Brittiska MOBO Awards var Londonrapparen Stormzy ett av den brittiska undergroundscenenens mest aktade namn då han i februari släppte debutskivan ”Gang Signs & Prayer”. Därefter blev han historisk, då Stormzy blev den första grimeartisten någonsin som toppat den brittiska albumlistan. Förra året hördes han på Cherries succésingel ”Aldrig igen (Må sådär)” och nu är han en av världens absolut hetaste rappare. I sommar kommer Stormzy till Bråvalla.

Nederländske Angerfist är en av gabberscenens tyngsta namn och han rankas som världens ledande hardcore-dj. Då han i sommar intar Bråvalla kommer han troligtvis att leverera det hårdaste och mest tempofyllda dj-setet i festivalens historia.

Även New Oreleans-duon $uicideboy$ är nu klara för sommarens festival. Med en makalöst hög utgivningstakt har kusinerna Ruby och $lick, i princip helt utan draghjälp från etablerade medier, blivit ett av de mest omtalade namnen inom cloud rap-scenen.

Akterna i dagens bandsläpp:
Angerfist
Stormzy
$uicideboy$