Fem nya bokningar till Bråvalla Festival

Våren har slagit rot och för varje dag som går kommer sommaren allt närmare. Med mindre än tre månader kvar till årets festival kan vi idag avslöja att Ane Brun, Hurula, Miss Li, Rebecca & Fiona och Sabina Ddumba kommer till Bråvalla i sommar.

Efter att under åren 2006 till 2013 ha skämt bort oss med en extremt hög utgivningstakt blev det lite tystare kring Miss Li under ett par år. Men förra sommaren återvände hon med den härliga allsångssingeln ”Bonfire”, som snabbt blev en stor radiohit. I år har Miss Li släppt den nya hiten ”Aqualung” och nu är det klart att hon kommer till Bråvalla för första gången.

Sedan Ane Brun debuterade med den rena, akustiska singer/songwriter-skivan ”Spending Time with Morgan” 2003 har hon hela tiden fortsatt att utvecklats och hittat nya vägar. På det senaste albumet ”When I’m Free” visade Ane Brun upp ett mer elektroniskt anslag och recensenterna konstaterade snabbt att hon aldrig har varit bättre än nu. I sommar tar Ane med såväl gamla som nya favoriter då hon kommer till Bråvalla.

Även Hurula, Rebecca & Fiona samt Sabina Ddumba är nu klara för årets festival.

Hela dagens bandsläpp:
Ane Brun
Hurula
Miss Li
Rebecca & Fiona
Sabina Ddumba