VERONICA MAGGIO TILL BRÅVALLA!

Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar en av Sveriges absolut största artister till Bråvalla i sommar. Den 17 mars släpper hon sin nya singel – ”Den första är alltid gratis” – och i maj kommer hennes femte album. I sommar gör hon en enda festivalspelning i Sverige. Vi är otroligt glada att det blir hos oss. Välkommen, Veronica Maggio!

– Det känns fantastiskt att återvända till Bråvalla, den här gången med ett gäng nya låtar och en nästan överdriven sommarturné-pepp, säger Veronica Maggio.

Veronica Maggio ligger bakom hits som ”Snälla bli min”, ”Hela huset”, ”Välkommen in”, ”Jag kommer” och ”Satan i gatan” och är också en av landets mest prisbelönta artister med sina fem Grammis, två P3 Guld, tre Rockbjörnen och tre Gaffa-priser. Det senaste priset tog hon emot på P3 Guld-galan 2015 när hon röstades fram av P3-lyssnarna till Årets bästa liveakt/Guldmicken.

Det är dock inte bara publiken som uppskattar hennes liveframträdanden. Hon har bland annat beskrivits som ”bäst i Sverige” (Gaffa), ”en popstjärna ut i fingerspetsarna” (Svenska Dagbladet) och att hon ”hanterar en fullödig konserts alla känslolägen” (Göteborgs-Posten).

Våren 2016 är Veronica Maggio åter aktuell med nytt material och den 17 mars släpper hon sin nya singel ”Den första är alltid gratis”. Därefter följer Veronica Maggios femte album i maj.

Sommaren 2016 gör Veronica Maggio en enda exklusiv festivalspelning i Sverige på Bråvalla.