BASTILLE, MELISSA HORN, JAMIE LAWSON OCH SAM FELDT TILL BRÅVALLA

Bastille, Melissa Horn, Jamie Lawson och Sam Feldt – varmt välkomna till Bråvalla 2016!

Med singlar som ”Pompeii”, ”Of The Night” och ”Things We Lost In The Fire” var Bastille en av 2013-års absolut största debutanter och de har sålt smått otroliga två miljoner exemplar av debutalbumet ”Bad Blood”. Deras spelning på Bråvalla året efter var en av det årets allra gladaste, hoppigaste och mest dansanta, och när de nu gör återbesök är det definitivt en favorit i repris vi talar om.

Melissa Horn fick en gitarr vid 15 års ålder och det dröjde inte länge innan hon skrev sin första låt, och idag, lite drygt tio år senare, är hon tveklöst en av svensk musiks mest älskade singer/songwriters. Med låtar som ”Jag saknar dig mindre och mindre” och duetten med Lars Winnerbäck ”Som jag hade dig förut” har hon etsat sig fast i lyssnarnas hjärtan.

Jamie Lawson har sålt ut konserter världen över och turnerat med fantastiska artister så som Damien Rice, Ben Howard, Ellie Goulding och Ed Sheeran. Faktum är att Ed Sheeran blev så förtjust i Jamies fantastiska sound att när han startade sitt skivbolag var Jamie den första artisten att signera ett skivkontrakt hos honom. Nyligen släpptes Jamies album självbetitlade album med singeln ”Wasn’t Expecting That” som har gått varm på radio de senaste veckorna.

Trots att holländska Sam Feldt bara är 20-någonting har han på kort tid blivit något av en tastemaker inom dagens deep housescen. Med fantastiska remixer och storslagna egna produktioner är Sam Feldt en DJ att se till när det kommer till att sätta nya trender inom elektronisk musik idag. Hans ”Show Me Love” har över fyrtio miljoner streams på Spotify och är utan tvekan en av 2015s stora danshits.