Rockgiganterna Kent avslutar bandsläppsveckan – gör exklusiv spelning på Bråvalla festival 2015

Idag är det fredag och sista dagen på bandsläppsveckan. Men vi har sparat det absolut bästa till sist. Vi är otroligt glada att kunna presentera en exklusiv spelning med ett av Sveriges största band – Kent! Med otaliga hits, storsäljande album och ett 40-tal musikutmärkelser är Kent ett av de mest inflytelserika svenska rockbanden genom tiderna. Spelningen på Bråvallafestivalen är den enda som bandet gör nästa sommar.

Eskilstunas kungar Kent är högaktuella med albumet Tigerdrottningen som släpptes tidigare i år. Albumet klev rakt in på albumlistans första plats både i Sverige och i Norge. Tigerdrottningen är bandets tionde listetta sedan de bildades i början av 90-talet. Kent har gett oss odödliga indieklassiker som 747 och Kevlarsjäl, men även nått ut till den breda folkmassan med låtar som Dom andra och Palace & Main. Bandet har, med sin unika blandning av rock och pop, fått epitetet ”Sveriges största rockband”. Nu kommer de äntligen till Bråvallafestivalen för att trollbinda oss med deras magiska texter och storslagna melodier.

Dagens artistsläpp:
Kent

Biljetterna till Bråvalla festival släpps officiellt den 1 december via Eventim.se, men imorgon den 29 november mellan klockan 10:00 och 14:00 hålls den årliga pre-salen på turistbyrån i Norrköping dit alla är välkomna.

Bråvalla festival 2015 går av stapeln den 25-27 juni i Norrköping.