Hellfest-appen – en livsnödvändig festivalkompanjon!

Även i år kör Hellfest med en egen festivalapp. Planeringshjälp och kartor och nyheter erbjuds, och med över 10 000 hämtningar på bara Google Play (sedan tillkommer ju de med Iphone) har det redan blivit en given festivalkompanjon. Bli med andra ord inte förvånad om du åker till festivalen och massor av besökare går runt helt disträ med mobilskärmen upptryckt i ansiktet.

Det första en möts av är helt enkelt en bildackompanjerad lista med alla band i bokstavsordning. Det märks verkligen hur otroligt många band det är när det presenteras på det här sättet. Du kan få fram en flik med spelschemat, som i appen visar speltiderna sorterat efter scen. En funktion saknas är däremot att sortera enbart efter speltid, men en del funktioner är otillgängliga med förklaringen ”Coming soon…”, så vem vet, det kanske dyker upp?

Appen är väldigt enkel att anpassa efter individ, och lär onekligen bli ett användbart verktyg under festivalen, för att inte säga ett livsnödvändigt. Du kan favoritmarkera band och ställa in påminnelser om när band ska spela. Sålänge du inte super bort mobiltelefon kommer du alltså aldrig råka missa ett band på grund av dålig koll eller alkoholkontroll. Du kan dock inte släppa allt ansvar! Appen säger nämligen inte till när du råkar boka in en krock, och med Hellfest:s lineup är det som upplagt för krockar!

Appen finns att hämta på både Google Play och Apple Store.
Hellfest.fr